Fall into Frost Make-up Tutorial

Hoi Iedereen,

Ik stond al een tijdje op de wachtlijst bij Beautybay voor het ‘Fall into Frost’ oogschaduw pallete van Morphe. Dit 35F palette bevat 7 matte kleuren en 28 shimmery kleuren die perfect zijn voor de herfst. Uiteraard vind ik dit palet geschikt voor eender welk seizoen. Ik ben fan van de glanzende boterachtige oogschaduwen met koper, bordeaux en paarse tinten.

Vandaag maak ik met dit palette een make-up tutorial. Verder gebruik ik nog een heel aantal nieuwe producten die ik nog niet gebruikt heb in een video.

Gebruikte producten:

 • Laura Geller Spackle treatment even tone make-up primer
 • Estee Lauder Double wear foundation 3N1
 • Urban Decay Nakes skin concealer ‘light neutral’
 • RCMA no color powder
 • Karaja Selfie magic contour kit n°2
 • ArtDeco Eye brow designer 3
 • Anastasia Clear brow gel
 • Bourjois Eye primer 24h
 • Morphe 35F palette
 • Benefit Hoola light
 • Nyx baked blush ‘chiffon’
 • Nyx Epic ink liner
 • Bourjois Mascara effet push up Volume glamour
 • Rimmel Stay matte liquid lip color 800 ‘Midnight’

Wat vinden jullie van de Morphe oogschaduw paletten? 

xx Caroline

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: