Beauty Interview: Natasja

Hoi Iedereen,

Vandaag start ik met een nieuwe reeks, namelijk ‘Beauty Interview’. In de rubriek ‘Beauty Interview’ ga ik langs bij interessante vrouwen die houden van beauty & make-up. Ik ben erg benieuwd naar hun gewoontes, favoriete producten en verslavingen op beauty gebied. Ik start de reeks vandaag met Natasja Broeckx, Studente communicatiemanagement en mijn hulp bij het nemen van outfitfoto’s.

Natasja is 23 jaar jong en erg geïnteresseerd in online communicatie, fotografie, citytrippen en make-up. Natasja heeft een erg blanke huid die snel gevoelig en rood reageert. Ze is nog jong en heeft daardoor af en toe nog eens last van een acne opstoot.

Waarom gebruik je persoonlijk make-up?

Ik gebruik make-up omdat het leuk is en omdat ik mezelf mooier vind met een klein beetje make-up. Ik gebruik alle dagen Mascara en een wenkbrauwgel wat mij een wakkerdere blik geeft. Ik wissel af tussen de Too Faced ‘Better than sex’ mascara & één van Clinique, de ‘High impact’ mascara. Deze laatste krijg je er makkelijk af waardoor je snel een foutje kan corrigeren en waardoor ik mij ’s avonds sneller kan ontsmincken.

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik een getinte wenkbrauw gel van Mac ‘Brow Set’, deze geeft wel veel product af en zorgt soms voor klontertjes. Je moet deze erg voorzichtig aanbrengen maar dan blijft deze wel de hele dag lang goed zitten. Verder gebruik ik graag de ‘Gimme Brow’ van Benefit omdat deze een kleiner borsteltje heeft waardoor deze preciezer aanbrengt.

Voor een avondje uit breng ik altijd extra oogschaduw aan. Voor mij is dit een surplus om er extra goed uit te zien. Mijn favoriete kleuren zijn bruine en taupe tinten, daarom gebruik ik ook al een hele tijd het ‘Naked 2’ palette van Urban Decay.

Wat is het laatste make-up product dat je hebt gekocht?

Ik heb onlangs in New York een aantal make-up producten gekocht, namelijk het Fenty contour trio, de Fenty Glow Gloss Bomb , Van It Cosmetics de CC creme spf 50 en van Tarte het Pro Glow To Go contour paletje.

Hoe verzorg je jou nagels?

1 keer in de 3 weken laat ik gelnagels plaatsen. Verder verzorg ik deze niet extra thuis. Mijn favoriete kleuren zijn oud-roze, paarse en taupe tinten. Ik hou wel van een extra glittertje op sommige nagels zonder te opvallend te zijn. Ik vind het juist leuk als mijn nagels mooi en verzorgd zijn maar niet te fel opvallen.

Hoe verzorg je je haren?

Om mijn haren te wassen gebruik ik de professionele shampoo van Kadus ‘Sleek smoother’. Mijn krullend haar is vaak ook erg pluizig en ik hou persoonlijk van sluik haar. Als conditioner gebruik ik de ‘Visible repair intensive mask’ van Kadus dat ik enkel aanbreng op mijn haarpunten. 2 keer per week was ik mijn haren eerst met een zilver shampoo, de Fudge Professional clean blond, om mijn geblondeerde haren mooi asblond te houden.

Wanneer ik uit de douche stap breng ik een kleine hoeveelheid Kadus ‘Visible repair Leave in conditioner’ op mijn haarpunten en kam ik het door. Voordat ik het ga stijlen gebruik ik de productjes van Steampod om mijn  haren te beschermen en langer sluik te houden. De Steampod is echt een Holy Grail om mijn haar te stijlen, hiermee blijft het 2 à 3 dagen goed.

Nooit meer make-up aandoen of nooit meer je haren stijlen?

Absoluut nooit meer make-up dragen (lacht). Dat is echt heel duidelijk. Ik kan gerust leven zonder make-up maar mijn haar stijlen is een absolute must.

Welk beauty product gebruik je ’s avonds als allerlaatste?

Als allerlaatste smeer ik mijn 24 uurs crème van Sothys, de Hydra protective Emulsion douceur, net voordat ik mijn bed inga. Ik gebruik ’s avonds redelijk veel producten als ik een goede dag heb 🙂 Ik gebruik steeds het micellair water van Garnier om mijn oog- en wenkbrauw make-up te verwijderen. Nadien gebruik ik momenteel de ‘Sensational soft cleanser’ van Rituals samen met mijn Foreo om mijn gelaat te reinigen. Ik haal alles eraf met een washandje en ga dan met een watje gedrenkt in ‘Ultra calming facial toner’ van Rituals over mijn gelaat om het te kalmeren. Op mijn nachtkastje staat ook een body melk van Mylène. Hier smeer ik mijn lichaam een paar keer per week mee in als het droog aanvoelt.

Wie is jou ultieme beauty voorbeeld?

Selena Gomez ziet er altijd super goed uit. Ik hou van haar alledaagse foto’s op instagram. Maar mijn absolute voorbeeld is Zoella omdat ik haar altijd zo mooi gemaquilleerd vind terwijl zij ook regelmatig last heeft van haar huid. Zoella heeft een lichte huid zoals mezelf en dat is leuk omdat ik me dan kan inleven in haar beauty en make-up video’s. Ik hou echt van haar Haul video’s en Pr unboxing video’s. Zij geeft steeds een eerlijke mening over de producten en zo weet ik  welke producten ook goed bij mijn huid zouden passen. Verder kijk ik wekelijks naar Shannon van Shaaanxo, Lauren Curtis en Jeffree Star en via Instagram ook naar Chloé Morello.

Deze diashow vereist JavaScript.

Bedankt Natasja!

 

Geef een reactie

1 Reactie

  1. oktober 31, 2017 / 6:13 pm

    Leuk interview, geeft toch een klein beetje een idee van haar karakter, alhoewel ik al door had dat ze wel lief is. 😉

%d bloggers liken dit: