Fenty Beauty Review and Tutorial

Hoi Iedereen,

Vandaag heb ik de ‘Match Stix Trio’ van Fenty Beauty voor de allereerste keer gebruikt. Er bestaan 4 kleuren trio’s. Ik heb de lichtste ‘ light 100’ gebruikt. Ik had erg hoge verwachtingen van deze lijn. De verpakking is supermooi en heel erg handig op te bergen. Ook de kleuren lijken op het eerste zicht ideaal. Toch ben ik teleurgesteld. De sticks voelen heel hard en droog aan waardoor ze niet goed blenden en in strepen aanbrengen. De concealer is te dik waardoor deze zorgt voor behoorlijk veel ‘creasing’ in de lijntjes onder mijn ogen. Bij het inwerken van de Contour kleur verdwijnt mijn foundation mee en de highlighter kan je best eerst opwarmen met je vingers alvorens hem aan te brengen.

In onderstaande video kunnen jullie duidelijk zien wat ik bedoel. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie ervaringen met Fenty Beauty want ik wil niet geloven dat de volledige lijn ondermaats is van kwaliteit. Persoonlijk denk ik dat heel erg jonge meisjes met een frisse en egale huid wel tevreden zullen zijn van de producten. Dames met een rijpere huid blijven best ver weg van de Trio sticks.

Gebruikte producten:

 • Smashbox Photofinish primer
 • Too Faced Born this way foundation ‘Natural Beige’
 • Wycon Eye brow definer 02 expresso brown
 • Fenty Beauty Match Stix Trio
  • Conceal: Linen
  • Contour: Amber
  • Highlight: Starstruck
 • RCMA No color powder
 • Nyx Cosmic metals shadow palette
 • Morphe 35F palette
 • ArtDeco High precision liquid liner
 • Bourjois Twist up the volume mascara
 • Bobbi Brown lipliner
 • Rimmel 710 ‘Get Dirty’
 • Nyx Baked blush ‘Chiffon’

Deze diashow vereist JavaScript.

Hebben jij al producten van de Fenty Beauty lijn gebruikt en wat vind je ervan?

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: