Rimmel Wonder’ Eyeliner & Mascara

Hoi Iedereen,

Rimmel London heeft sinds Oktober twee nieuwe aanwinsten in de verkoop. De Wonder Wing Liner & de Wonder’fully Real Mascara. Ik heb deze twee voor jullie uitgetest en ik zet de voor- en nadelen voor jullie even op een rijtje. In de video onderaan kunnen jullie mij de producten voor de allereerste keer zien gebruiken. Benieuwd naar mijn mening en het resultaat?

Wonder Wing Liner

Deze liner is een intens zwarte eyeliner met een vilten puntje. De unieke applicator werd speciaal voor Rimmel  ontworpen en vergemakkelijkt het tekenen van een winged eyeliner. Je kan de punt als stempel gebruiken om zo de perfecte ‘flick’ te bekomen. Eerst teken je een fijn lijntje boven je wimperrand en dan stempel je de flick aan de buitenkant. Ik raad je aan niet te hard te drukken dat de zwarte kleur niet uitloopt. Nadien verbind je enkel nog mooi de twee delen. Voor mij is de wing iets te kort en te dik, ik verkies persoonlijk een fijnere wing. Uiteraard baart oefening kunst dus na een aantal keren ben ik ervan overtuigd dat het gemakkelijker aanbrengt.

+ De prijs

+ De super fijne en stevige vilten punt

–  Je moet toch nog even de wing bijtekenen of vervolledigen achteraf

Wonder’fully Real Mascara

Deze mascara belooft adembenemende lengte en prachtig volume terwijl de wimpers er toch natuurlijk blijven uitzien. De verpakking is een echte eyecatcher met zijn knalroze metallic huls. Spijtig genoeg brengt deze mascara voor mij absoluut niet gemakkelijk aan. er komt snel te veel product vanaf waardoor de wimpers kleverig worden. Brneg de mascara voorzichtig aan zonder al te veel te duwen tegen de wimpers.

+ De verpakking

– Brengt teveel product aan en laat je wimpers kleven

– Geeft geen krul aan je wimpers

 

De producten zijn te koop bij alle officiële Rimmel London verkooppunten aan de prijs van € 7,99 voor de eyeliner en € 14,99 voor de mascara.

Hebben jij de mascara al geprobeerd? Wat zijn je bevindingen?

xxx Caroline

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

1 Reactie

  1. november 13, 2017 / 7:30 pm

    Hoi Caro, ik ga zeker de Wonder Wing Liner proberen en wat de mascara betreft, we gooien geen euro’s de deur uit dus die proberen we niet he, dikke mercie en tot kijk.
    Martje
    xxx

%d bloggers liken dit: