Rimmel Magnif’Eyes | Feestelijke kleurrijke look

Hoi Iedereen,

Vandaag maak ik mijn tweede feestelijke make-up look voor jullie met twee prachtige producten van de nieuwe Rimmel London collectie. Ten allereerste brengt Rimmel 3 nieuwe oogschaduw paletten op de markt. Deze paletten bevatten elk 12 nieuwe, trendy kleuren met een breed spectrum van nude tot fel. Magnif’eyes belooft een intense oog make-up met langhoudende en mooi blijvende kleuren.

Er is een ‘Nude’ palette, een ‘Smoke’ palette en een ‘Colour’ palette speciaal ontworpen voor etnische types.

In de video onderaan maak ik een kleurrijke maar toch feestelijke look met het ‘Colour’ Palette. Dit palette spreekt mij het meest aan omwille van zijn verscheidenheid aan kleuren en mogelijkheden. Dit palette is speciaal ontworpen voor de donkere huid dus de kleuren geven erg veel pigment af. Wanneer ik de kleuren swatch met mijn vinger geven ze wel wat poeder af, maar je zal zien, eens ik ze aanbreng op mijn ooglid heb ik haast geen fall out.

 

Verder zijn er vier nieuwe kleuren van de ‘Lasting Finish’ Lipstick uitgebracht. Deze superrijke kleuren met satijnzachte glans blijven 8 uur op de lippen zitten. Door de zachte crème textuur voelt deze lipstick de hele dag zacht aan op de lippen en droogt deze niet uit. Persoonlijk ben ik het meest fan van deze textuur van lipstick omdat je deze comfortabel kan bij werken gedurende de dag zonder dat je lippen te droog worden of de lipstick vlekkerig wordt.

Er is een klassieke donker rode kleur #100, een zacht nude, oud roze kleur #200, een hippe vuil nude-bruine kleur #710 en een koele berry kleur #800.

 

De producten zijn te koop bij alle officiële Rimmel London verkooppunten vanaf December 2017

Rimmel Magnif’eyes eye contouring palette € 13,99

Rimmel Lasting Finish Lipstick € 10,99

Wat vinden jullie van de fel blauwe make-up look? 

xx Caroline

Gebruikte producten:

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: