Semi-Permanente wenkbrauwen met WunderBrow

Hoi Iedereen,

Er is een super nieuw product op de markt dat je perfecte wenkbrauwen belooft in minder dan 2 minuten tijd. Dit wenkbrauw product is waterproof en blijft dan ook drie dagen zitten op de wenkbrauwen. Ik heb deze getest en in ondertsaande video vertel ik jullie mijn mening. Ik geef je verder tips hoe je het product het makkelijkst kan aanbrengen.

Tips:

Gebruik je eigen fijn, schuin penseel om het product zo precies mogelijk aan te brengen. Ga er nadien overheen met de bijgeleverde spoolie om de haartjes mooi in model te leggen. Je kan  gemakkelijk een tweede laagje aanbrengen. Vermijd het reinigen van je wenkbrauw voor drie dagen om deze zo lang mogelijk mooi te houden. Het product kleurt voornamelijk de huid achter de haartjes, door het gebruik van de spoolie blijven je wenkbrauwharen wel zacht. Deze Wunderbrow is helemaal geschikt als je je niet graag elke dag maquilleert. Zeker voor mensen met lichter gekleurde wenkbrauwen zal dit een heel mooi resultaat geven!

 

+ Pluspunten

De kleuren zijn natuurlijk en niet te donker. Ik heb de kleur zwart/bruin en deze is niet te donker voor mij.

– Minpunten

Je moet je gelaat en oogmake-up toch voorzichtig reinigen, ik raad aan niet over de wenkbrauw te komen met product of een watje.

 

Wunderbrow bestaat in 5 kleuren en is in België enkel verkrijgbaar bij Di voor € 29,95.

xxx Caroline

Geef een reactie

1 Reactie

  1. december 11, 2017 / 6:53 pm

    Nieuwsgierige ik wil deze graag uitproberen, fijn dat ik al op voorhand weet welke kleur ik kan nemen. Thx Caro. X

%d bloggers liken dit: