Nieuwjaarsresoluties 2018

Allereerst allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat jullie inspiratie en tijd mogen vinden om te bouwen aan al jullie dromen. Speciaal wachten op het nieuwe jaar om met goede voornemens te beginnen is niets voor mij. Ik herzie mijn goede gewoontes regelmatig opnieuw en begin vol goede moed vaak aan een gezondere maand. Maar de start van een nieuw jaar zorgt wel voor hoop. Hoop dat dit jaar het vorige overtreft. Op alle vlakken wil ik graag een stapje meer bereiken dan het vorige jaar. Voldoende werk, uitdagend werk, nieuwe invalshoeken op het werk. Veel inspiratie voor mijn blog en schrijfavonturen en meer kracht en een betere techniek in mijn sport. Op familiaal en amoureus vlak zat het vorig jaar al erg goed met onze bruiloft als kers op de taart. Evenveel vakantie en gezinspret als toen is perfect voor mij.

Het einde van het jaar is steeds een super drukke periode op het werk en gaat vaak gepaard met ziekte door vermoeidheid en het koude weer. De laatste weken heeft bronchitis mij een slaaf gemaakt van de zetel met de daarbijhorende serie kerstfilms. Na zo’n onvruchtbare periode op blog gebied sta ik wel te popelen om nieuwe content te creëren. Dit jaar heb ik ook als hoofddoel mijn boek af te werken. Maar weinig mensen onder jullie weten dat ik al een tijd bezig ben met het schrijven van een boek omtrent beauty en de verzorging van je huid. De laatste maanden heeft deze al meer vorm gekregen en dit jaar wil ik deze afwerken. Op professioneel vlak wil ik graag vaker bezig zijn met make-up en meer bruidjes en events verzorgen.

Ik wens jullie allemaal veel liefde dit jaar, een goede gezondheid en een supertoffe hobby waar je passie en talent laat samenkomen.

xx Caroline

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: