Favorieten van 2017 | Beauty & MakeUp

Hallo Iedereen,

Ik heb in 2017 een aantal producten leren kennen waarvan ik nu al weet dat ik deze zal heraankopen en blijven gebruiken. Ik vertel  je in onderstaande video wat mijn favoriete beauty & make-up producten zijn van 2017 en waarom ik ze zo geweldig vind. Wanneer producten echt voor een verschil zorgen in mijn huid en mijn make-up er langer beter uitziet, zijn dit voor mij topproducten. Producten waar ik elke dag weer naar grijp.

Besproken producten:

 • Estee Lauder double wear foundation 3N1
 • Too Faced Born this way foundation ‘medium beige’
 • Real Techniques Blush Brush
 • Jouer Lip Cream ‘Rosé’
 • Rimmel lasting finish lipstick 710
 • Euderin Spf 50 CC creme ‘medium’
 • It Cosmetics SPF 50 CC creme ‘medium’
 • Tarte Frxxxtion stick
 • Mario Badescu Glycolic foaming cleanser
 • Mario Badescu Glycolic acid toner
 • Sothys Crème jeunesse vitalité

Wat zijn jullie laatste favoriete beauty items?

xx Caroline

*Trui: Liu Jo Sport

*Nails: Pronails soft French manicure

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: