Pure Clay Mask | L’oréal

L’oréal heeft al een tijdje vier zuiverende maskers in hun gamma met verschillende soorten klei. Elk maskertje voor een andere behoefte, wel allemaal voor instadetox en zuiverend. Om je huid te verwennen bracht L’oréal deze maskers uit, ze beschermen je huid tegen invloeden van stress, vervuiling, zonlicht en make-up. 10 minuten is voldoende om je huid te zuiveren en ontgiften en ze er stralend te laten uitzien. Deze maskertjes raad ik niet aan voor de rijpere of droge huid.

Detox – Laat stralen ontgift de huid met Steenkool. De huid zal er frisser uitzien met een heldere glans en stralende teint.

Dit zwarte maskertje geeft een erg uitdrogend gevoel maar voelt wel echt klei-achtig aan. Je hoeft dit masker niet te lang op de huid te laten voor een fris resultaat.

Exfoliërend – Gladmakend: exfolieert en vervaagt de poriën van de huid. De poriën zijn verfijnd en de huidtextuur is egaler door het gebruik van Rode Algen.

Dit oranje masker kan je tien minuten zijn verfijnende werking laten doen, dan kan je het masker met vochtige vingers even inmasseren om de exfoliërende korrel zijn werking te laten doen.

Zuiverend – Matmakend: zuivert intens en maakt de huid mat met behulp van Groene Eucalyptus. De huid voelt zuiverder en gereinigd aan.

Dit licht groene masker ruikt zalig! Het voelt smeuïg en aangenaam van textuur en gaat de huid mat maken. Dit masker is ideaal om snel tussendoor enkel op je vettere T-zone te leggen.

Vermindert mee-eters: dit anti-imperfectie maskertje bevat zuiverende zeewierextracten die de poriën reinigen, mee-eters verminderen en en een natuurlijke barrière creëren tegen stoffen die imperfecties veroorzaken.

Dit blauwe maskertje verwijdert inderdaad goed mee-eters. Je kan dit meermaals per week aanbrengen enkel op de plaatsen waar je last hebt van mee-eters.

Het is tegenwoordig echt een trend om aan ‘multimasking’ te doen. De huid van je gezicht is niet op alle plekken hetzelfde en heeft verschillende noden. Gebruik dus gerust meerdere maskertjes tegelijkertijd, dat is ook één van de doelen geweest bij het uitbrengen van deze productjes.

De maskertjes van L’oréal zijn onder andere beschikbaar bij Di voor € 9,99

Heb jij multi masking al eens uitgeprobeerd?

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: