Take The Day Off | Clinique

Na mijn vorige felle make-up look heb ik de Cleansing Balm van Clinique uitgeprobeerd. Deze balsem transformeert in een vloeibare olie textuur wanneer je deze masseert over je huid. De balsem is geschikt voor elk huidtype en verwijdert zacht je make-up. Hij irriteert niet waardoor je hem ook over je ogen kan gebruiken om je oogmake-up weg te halen.

Ik hou zelf erg veel van een balsem of olie textuur om je make-up te verwijderen. Deze lost het product echt supergoed op. Jullie kunnen dit duidelijk zien in onderstaande video. Ik verwijder glitter make-up, matte langhoudende lipstick en waterproof wenkbrauw gel in één, twee, drie.

Ik raad wel aan na deze reiniging nog eens grondig je huid en je poriën te reinigen met een reinigingsproduct speciaal voor jou huidtype. Daarmee kan je je huid beter matteren of kalmeren of eender wat je nodig hebt.

*Clinique – Take the day off – Cleansing balm – € 27,50

 

Dit type cleansing balm heb ik ook reeds uitgeprobeerd van It Cosmetics.  Jullie kunnen er hier meer over lezen.

Welk type reiniging gebruiken jullie om je make-up te verwijderen?

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: