Rimmel | #Instaselfie

Rimmel Londen introduceert haar eerste Selfie-Ready Insta-lijn voor een Picture perfect look: een reeks must-have make-uptools voor het verkrijgen van de picture perfect look. De nieuwe lijn bestaat uit gemakkelijk te gebruiken producten die corrigeren, camoufleren, vormgeven, fixeren en je gezicht laten stralen. In onderstaande video gebruik ik de producten en geef ik tips voor het aanbrengen ervan.

Rimmels nieuwe Insta producten:

Insta Duo contour stick – €9,99

Creëer een natuurlijke of meer opvallende vormgegeven en geaccentueerde look met deze tweezijdige stick die het contouren super eenvoudig maakt. De ene kant is voor het maken van contouren, de andere kant is een highlighter met glinsterende finish. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende tinten van licht tot donker. De crèmige soft touch textuur van de contour sticks vermengt zichprachtig op de huid voor een subtiel, in laagjes op te bouwen effect.

Insta conceal & contour – €10,99

Dit multi tasking conceal & contour palette camoufleert en verfraait de verschillende kleuren in je gezicht door deze af te zwakken of te versterken. Het palet is verkrijgbaar in ‘Light fair skin’ en ‘medium skin’ en bevat drie crèmige, natuurlijke kleuren.

Insta conceal & correct – €10,99

Donkere kringen? Roodheid? Een vale huid? Dit palet pakt verschillende imperfecties aan die je wil camoufleren. Deze kit bevat drie crèmige, kleurcorrigerende tinten. De perziktint neutraliseert donkere kringen, de groene tint bedekt roodheden en de lila tint dempt de gele ondertoon voor het verfraaien van een doffe en vale uitstraling. Breng deze aan onder je foundation.

Insta fix & matte – €10,99

Rond je beauty routine af met dit microfijne, transparante poeder. Fixeer je foundation zodat deze langer mooi en mat blijft.

Insta strobing highlighter – €8,99

Insta strobing heeft een makkelijk aan te brengen, lightgewicht textuur en accentueert je gelaatstrekken voor een stralende look. Draag hem zo of bovenop make-up om je jukbeenderen te benadrukken of de cupidoboog. Hij is verkrijgbaar in drie tinten; ‘Pink glow’, ‘gold glow’ & ‘bronze glow’.

Insta fix & go setting spray – €10,99

Deze 2 in 1 primer en setting spray kan je onder of over je foundation aanbrengen zodat je make-up de hele dag goed houdt.

*De picture perfect look producten staan vanaf 19 maart te koop bij de Rimmel London verkooppunten.

Zijn jullie fan van het merk Rimmel London?

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: