Onverwacht geluk | Hoe muziek voor selflove kan zorgen

Ik heb het geluk gehad de laatste twee weken twee concerten te kunnen bijwonen van twee top artiesten. Beide dames hebben een pracht van een stem, maar ook een krachtige stem van binnenuit. Maanden geleden zat ik klaar om tickets aan te kopen voor Demi Lovato in de Lotto Arena, spijtig genoeg had ik nog geen geregistreerd account waardoor ik net minuten te laat was om zitplaatsten te kunnen aankopen, het zij zo. Het andere concert, dat van Jessie J op Werchter Boutique was maar liefst 120 euro voor een ticket. Dit vond ik behoorlijk veel om enkel voor haar te gaan.

Ik ben tot op de laatste uren blijven uitkijken voor tickets voor Demi en om 17 u kwam er een announcement via facebook dat de laatste tickets te koop waren via officiële kanalen, twee uur later zaten we in de zaal.

Proximus had een mooie actie voor klanten, tickets van Werchter Boutique aan de helft van de prijs, zo stond ik niet veel later op het tweede droom concert in een paar weken tijd.

Wat waren deze beide optredens de moeite en wat een bofkont ben ik om deze twee ladies van mijn Bucket list te kunnen schrappen. Twee power concerten bomvol emoties en plezier. Allebei gaven ze enorm veel oprechte interactie met het publiek. Uiteraard hebben ze beiden een klok van een stem en reken ik hen bij de beste vrouwelijke artiesten van deze tijd, maar wat me echt aanspreekt bij deze vrouwen is dat zij zo sterk vechten voor zelfliefde. Ze hebben allebei al erg veel meegemaakt maar staan nu sterker dan ooit in hun schoenen en dat willen ze ook overbrengen op hun fans. Ze hebben een voorbeeldfunctie voor veel meisjes en  vrouwen en dat weten ze ook. Demi vertelt openlijk over haar verleden van verslaving en eetstoornissen en ze heeft een prachtig nummer gemaakt voor haar overleden vader. Jessie is iets meer gesloten over haar medische problemen maar met een nieuw album dit jaar staat ze er weer volledig en vol zelfvertrouwen. Deze zangeressen weten dat als je je droom najaagt dat alles mogelijk is en stimuleren zo vrouwen om in zichzelf te geloven, zich mooi te voelen en hun dromen na te jagen.

Volgens deze positiviteit probeer ik ook te leven. Bekijk je glas altijd halfvol en ik geloof erg in karma, je krijgt wat je verdient. Je krijgt toch op zen minst waar je voor werkt. Als je je met hart en ziel inzet zullen mensen geïnspireerd raken en kan je je doelen bereiken. Opgeven staat niet in mijn woordenboek en stilstaan is achteruit gaan. Een heleboel mooie quotes die regelmatig voorbij komen in mijn hoofd want soms moet ik ook mezelf even oppeppen om terug aan het werk te gaan, om meer te sporten of om meer quality time in te lassen. Al deze dingen geven je achteraf wel super veel voldoening. Sta even stil bij wat jij graag wil bereiken de komende maanden of het komende jaar en ik wil jullie graag regelmatig een extra boost geven via mijn artikels. Doorgaans gaat het over beauty en jezelf verzorgen, maar dat is voor mij een start om je goed en zelfzeker in  je vel te voelen, selflove welliswaar.

xx Caroline

 

Demi Lovato ‘Father’

Jessie J ‘Queen’

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: