Hete lifestyle tips | Summer of 18

Het is een lange en hete zomer tot nu toe, zalig maar de warmte put mijn lichaam meer uit dan anders. Elke inspanning vraagt meer van mijn lichaam en ’s avonds wil ik dan ontspannen in de zetel liggen, waar het weer plakkerig heet is. Het is beter op het terras met een leuke gesprekspartner en een lekker drankje. Ik wacht vol ongeduld op het midden van augustus. Weten jullie dat er dan de meeste vallende sterren te spotten zijn? Dat is voor mij een ideale date. Ik kijk erg uit naar een nieuwe date met mijn man, hij is nog niet lang geleden aan een nieuw job avontuur begonnen waardoor we weinig quality time hebben gehad.

Mijn benen voelen dan wel zwaarder aan en mijn hoofd zweet de hele tijd, desondanks is de zomer wel dé periode van nieuwe ideeën, plannen en creaties. Achter de schermen weliswaar, voornamelijk in mijn hoofd. Er wacht nog zo veel nieuwe make-up op mijn bureau om te reviewen en om over te bloggen dat ik het er warm van krijg. In het instituut lopen de afspraken voor manicure, pedicure en ontharingen binnen, iedereen wil uiteraard piekfijn op vakantie vertrekken. En wat doe ik nú het liefst? Mij opdirken voor festivalletjes, tennis tornooien meedoen en op date gaan, later in de avond wanneer het koeler is. Juli had alvast veel van dit alles in petto minus de dates dan, daar houd ik hem aan in augustus.

Mijn tips om deze hete zomer optimaal te kunnen genieten

 • Face spray’s, eender welke, je hebt toner face mists die je huid hydrateren na je reiniging en voor je crème. Deze voelen zo verfrissend aan om de dag mee te beginnen en af te sluiten. Zoek je overdag verfrissing kan je je make-up setting spray meenemen en regelmatig over je gezicht verstuiven. Volgende keer koop ik ze alvast per set van drie.
 • Een sheet masker aan het einde van de dag geeft je huid je verloren vocht terug. Ideaal als je een masker hebt dat ook als After sun werkt.
 • Badpakjes, in alle frisse kleuren en modellen, ideaal met een shortje of lange rok over. De badpakstof is totally zweetproof en voelt comfortabel stretchy aan.
 • Late evening walks, or bike rides, or tennis matches <3
 • In plaats van elke keer op restaurant te gaan kan je genieten van een aperitiefje in de plaatselijke wijnbar, fiets verder langs de supermarkt, en maak samen gezellig mosseltjes thuis.
 • Infused water, of cocktails…
 • Zonnecrème, deze kon ik toch niet van het lijstje houden, wat had je nu gedacht. De nummer 1 tegen huidveroudering en en droge huid.
 • Oohja, en één van je favoriet beauty vloggers uit Nieuw Zeeland ontmoeten maakt je zomer ook memorabel!

Hopelijk hebben jullie ook zo’n fijne zomer!

XX Caroline

 

 

Geef een reactie

1 Reactie

 1. juli 30, 2018 / 4:09 pm

  Altijd leuk om je blog te lezen, slimme tips en leuke foto’s, ik ben fan. X

%d bloggers liken dit: