Outshine them all | GlamGlow & SmashBox

School is terug begonnen en dat vraagt om een schitterende en glanzende make-up look die je summer glow in de kijker zet. Glamglow en Smashbox hebben deze maand enkele nieuwe producten die je huid doen stralen. Ik maak vandaag eerst een frisse look voor overdag en verander hem erg snel in een meer intense look voor na schooltijd.

Stap 1: Gebruik ’s morgends het GlamGlow #Instamud masker om je poriën te verfijnen. Dit maskertje laat je slechts 60 seconden intrekken en is dus perfect voor school of werk. Breng het maskertje egaal aan over je gehele gelaat, na enkele seconden begint dit zacht te schuimen en voelt het fris en tintelend aan. Hierna is je gelaat wakker en klaar voor je make-up.

Stap 2: zet je ogen in de kijker met de nieuwe Smashbox Cover Shot oogschaduwpaletten. Deze zijn super handig van formaat, perfect mee te nemen in je tas om bij te werken als je schooldag ten einde loopt. De paletten hebben erg mooie glanzende ooschaduwkleuren en een paar hebben een super toffe nieuwe finish die het best tot hun recht komen als je ze met je vingers aanbrengt.

Stap 3: Verleng je vakantie glow met het GlamGlow Glowpowder multi dimensionale highlighting trio. Deze verpakking… Om sprakeloos van te worden.

Stap 4: Go out and outshine them all!

Producten:

*GlamGlow Instamud 60-second pore-refining treatment | 50 ml € 39,90

*Smashbox Cover Shot: Petal Metal eye palette | € 30,50 @Ici Paris XL

*Smashbox Cover Shot: Prism eye palette | € 30,50 @ Ici Paris XL

*GlamGlow Glowpowder Hyaluronic acid infused glow palette | € 39,90 |vanaf oktober ’18

Wat vinden jullie van de nieuwe producten?

xx Caroline

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: