Let’s Mix & Mask | Multimasking

De ideale moment om een gezichtsmasker te leggen  is na een goede reiniging van het gelaat en eventueel een scrub. Deze zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd zijn en de huid beter doorbloed is waardoor het maskertje beter kan intrekken en beter zijn werking kan uitvoeren. Een gezichtsmasker kan verschillende functies hebben. Het zorgt voor de toevoer van voedingsstoffen. Een masker kan een droge huid hydrateren, het teveel aan vet in de  huid absorberen, je gelaat nieuwe energie geven of tot rust brengen.

 

 • Hoe kies je een geschikt masker?

Het is belangrijk te weten welk huidtype je hebt maar kies steeds een masker dat je huid op dat moment het meeste comfort biedt. Dit kan verschillen van week tot week of per seizoen. Het is ook heel erg normaal dat je verschillende maskertjes gelijktijdig legt op de verschillende zones van je gelaat. Op je T-zone kan je bijvoorbeeld een zuiverend masker leggen en op je kaken een meer voedend masker. Het is tegenwoordig echt een trend om aan ‘multimasking’ te doen. De huid van je gezicht is niet op alle plekken hetzelfde en heeft verschillende noden. Gebruik dus gerust meerdere maskertjes tegelijkertijd. Deze trend krijgt meer en meer ondersteuning en het is nu ook de normaalste zaak van de wereld om verschillende serums tegelijkertijd te gebruiken.

 

Yves Rocher heeft kleine tubes van 30ml om perfect aan #multimasking te doen. De plantaardige peeling met gemalen abrikozenpitjes kan je twee keer per week aanbrengen en aanvullen met de maskertjes die jou huid nodig heeft. De peeling heeft allereerst al een superleuke zilveren kleur, een behoorlijk grove korrel, en een poederige geur.

Het zuiverende gezichtsmasker gaat de huid matteren en reinigen, het éclat masker gaat je huid een boost geven en ze laten stralen en het verfrissende masker gaat je vermoeide huid herstellen.

De maskers zijn beschikbaar bij Yves Rocher en online. Elks voor de prijs van € 3,95 voor 30 ml. Deze tubes zijn voorzien voor 5 behandelingen. Je neemt in totaal ongeveer de hoeveelheid ter grootte van een twee euromunt en verdeelt dit dun over je gelaat, hals en decolleté. Vermijd de oogcontouren. Laat het masker ongeveer 5 minuten inwerken en spoel dan af met lauw water. Gebruik na je masker een lotion en een hydraterende dag- of nachtcrème.

 

Meer info over MultiMasking met Yves Rocher vind je op hun website hier en hier.

xx Caroline

 

 

Geef een reactie

2 Reacties

  • CTADMIN
   Auteur
   november 11, 2018 / 11:00 am

   Dankjewel!! x

%d bloggers liken dit: