Beauty Blunders | deel 3 & Relaxatie tips

Alvast een heel erg gelukkig nieuwjaar! In mijn eerste video van 2019 geef ik jullie een kleine teaser over mijn boek dat er binnen een 5-tal weken aankomt. In de video toon ik jullie al enkele foto’s die in het boek zullen voorkomen. Ik geef je vandaag ook tips over relaxatie, en leg je uit waarom me-time zo goed is voor je huid. Vervolgens deel twee beauty tips voor je lichaam die mijn serie “Beauty Blunders” aanvullen.

Mijn vorige “Beauty Blunder” video’s kunnen jullie hier en hier bekijken. Ik geef jullie tips over enkele veel voorkomende misvattingen over je huidverzorging.

 

In onderstaande youtube video heb ik opnieuw 2 stellingen voor jou die ik voorzie van meer uitleg. Ik kom in het schoonheidsinstituut vaak mensen tegen met bepaalde huidkwaaltjes waar ze moeilijk vanaf geraken. Soms merk ik dat kleine foutjes makkelijk aangepast kunnen worden met enkele goede tip.

  1. ik heb nog steeds een dorge huid ondanks ik elke dag bodylotion smeer
  2. ik heb ingegroeide haartje en/of puistjes na het ontharen

Vanaf 26/02 kunnen jullie mijn boek “Mijn Huid” in de winkels en online vinden! Ik kijk er alvast mega hard naar uit.

xxx Caroline

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: