Kies je juiste kleur met de ‘Perfect Color Lipstick’ | ArtDeco

Vandaag swatch en test ik 10 kleuren uit van de ‘Perfect color lipstick’ van ArtDeco. Het is toch steeds gemakkelijker om de kleuren eens in werkelijkheid te zien. Uiteraard heeft iedereen een andere huidskleur maar ook lipkleur, waardoor een bepaalde kleur bij jou wel donkerder of lichter kan uitvallen. Kies een lipstick voornamelijk op basis van de ondertoon van je huid. Kies voor een warme kleur als je huid ook een gouden, gelere ondertoon heeft, en kies een koele kleur als je een rozere huid hebt. Ik ben een koel kleurentype en in onderstaande video zal je dan ook zien dat de koele kleuren mij persoonlijk beter staan.

Wanneer je make-up kiest, kies kleuren die je flateren, die je ogen doen stralen en je huid een mooie gloed geven. Ook zo kies je bovenaan dichtbij je gelaat een kleur van kleding die je doet stralen. Wanneer je er moe uitziet kan je je eens afvragen of de kleur die je aanhebt wel bij je staat. Experimenteer en onthoud vooral dat wanneer je een compliment krijgt, wat je aanhad die dag en hoe je gemaquilleerd was want waarschijnlijk stond die kleur je erg goed en liet deze je huid stralen.

 

801 Hot Chilli

803 Truly Love

818 Perfect Rosewood

833 Lingering rose

834 Rosewood rouge

860 Dreamy orange

894 Sweetheart

909 Watermelon pink

915 Pink Peony

967 Rosewood Shimmer

 

Welke kleur vinden jullie de mooiste?

Ik zou op dit moment de 909 watermelon pink verkiezen omdat deze fris en fel is tegelijk, wel opvalt op een feestje, zonder te donker te zijn. Hij geeft wat kleur aan mijn gelaat en oogt fris en stralend.

xx Caroline

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: