Mijn Huid | Beauty Boek

Vanaf vandaag mag het woord “auteur” officieel toegevoegd worden op mijn visitekaartje.

Klinkt gek, voelt gek, maar is eigenlijk helemaal te gek!

Hoe meer ik schrijf, hoe meer zin ik erin krijg.

Eén jaar geleden schreef ik in januari een blogpost over mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar. Hier vertel ik dat mijn hoofddoel voor 2018 het afwerken van mijn boek was. Wauw, nu zijn we één jaar verder en hier ligt hij dan, mijn boek, helemaal afgewerkt. Nu besef ik des te meer dat je moet blijven dromen en dat je telkens duidelijke doelen moet vastleggen. Pas als je een concreet doel stelt kan je hieraan werken en naar streven. Het geeft een super goed gevoel als ik deze blogpost teruglees, wetende dat ik deze droom heb kunnen verwezelijken. Vanaf vandaag kan ook jij een kleine duik nemen in mijn wereld, ik hoop dat ik je kan overtuigen van het geweldige effect dat lichaamsverzorging kan hebben op je geest en je zelfbeeld.

Wat mag je verwachten van “Mijn Huid”

Mijn huid bevat alle informatie die je nodig hebt om je huid stralend en in top conditie te houden. Dit beauty boek bevat drie grote pijlers die belangrijk zijn voor een mooie stralende huid: beauty, voeding en me-time.

Als allereerste gaat het uitgebreid over je dagelijkse huidverzorging, vervolgens komen er veel tips over een gezonde voeding aan bod en als laatste loopt er een rode draad door het boek die je stimuleert meer zorg te dragen voor je lichaam en geest. Dit allemaal heel erg toegankelijk en boordevol advies.

Vanaf vandaag is dit beauty boek te koop in de boekhandel en online.

Caroline Thilemans, Mijn huid, Uitgeverij Lannoo, €19,99  E-Book, €15,99

 

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw feedback!

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: