Beauty Blunders | Deel 4 zonnebescherming

Vandaag heb ik een vierde video in mijn “Beauty Blunder” series. Ik weerleg je voornamelijk een paar zon gerelateerde blunders. Ik ben behoorlijk fanatiek over mijn zonnebescherming omdat voor mij de voordelen van een bruin kleurtje echt niet opwegen tegen de nadelen. De zon zorgt voor permanente schade aan je huid, je krijgt er pigmentvlekjes van die bestaan in verschillende vormen en types, de huid veroudert en krijgt rimpels en een slechtere textuur, en je kan er huidkanker van krijgen. Hoe meer zonneuren in heel je leven hoe meer schade aan de huid. Bescherm je goed.

1. Ik gebruik geen spf 50 want dan wordt ik niet bruin

2. Ik ben al onder de zonnebank geweest want dan is mijn huid minder gevoelig voor de zon

3. Ik gebruik vaseline op mijn huid om droge plekjes te verzorgen

Hier kunnen jullie de volledige video bekijken:

xx Caroline

Geef een reactie

2 Reacties

  1. april 8, 2019 / 7:19 pm

    Ik ga helemaal niet meer onder de zonnebank! Veel te slecht!

  2. mei 10, 2019 / 8:59 pm

    Ik heb er echt spijt van dat ik nu pas sunblock gebruik. Jarenland werd ik mooi bruin en ik ging ook af en toe onder de zonnebank. Nu heb ik pigmentvlekjes en zie ik echt dat je huid erop achteruit gaat. Ik gebruik nu elke dag factor 50. Ook in de winter. Een moeder van een vriendin van mij gebruikt al sunblock sinds haar 20ste en heeft geen rimpel een hele gave huid.

%d bloggers liken dit: