It Cosmetics CC Cream | Vergelijking

Ik gebruik reeds enkele jaren de It Cosmetics CC cream spf 50 als lichte foundation, voornamelijk in de lente en zomer om mij te behoeden voor pigmentvlekken in mijn gelaat. Dit merk is recent verkrijgbaar via
https://www.cultbeauty.co.uk/ , deze website levert gratis vanuit de UK. Er bestaat sinds kort ook een matte variant van de foundation. Ik test vandaag de twee foundations naast elkaar uit en zo kunnen jullie het verschil in dekking en matheid duidelijk zien. Ik heb van de matte de kleur ‘neutral medium’ en van de klassiek de kleur ‘medium’. Neutral medium is net een tikkeltje donkerder dus ideaal voor de zomermaanden.

It Cosmetics Your skin but better CC+ Oil Free | Matte

Pore minimizing full coverage cream + ant-ageing and hysrating serum SPF 40

Vs.

It Cosmetics Your skin but better CC+

Color correcting full coverage cream + hydrating + anti ageing concealer SPF 50

Na 6 tot 8 uren zie ik niet erg veel verschil aan beide kanten. De twee helften van mijn gelaat blinken wat en aan mijn neus is de foundation wat verdwenen. Dit heb ik met mijn vette huid eigenlijk bij elke foundation. Voordat ik de deur uit moet poeder ik meestal wat bij om mijn huid terug te matteren. Het lijkt me dan ook noodzakelijk je huid af te poederen als je zo min mogelijk wil blinken. Ik vind de cc cream alvast top, omdat deze mijn huid beter beschermt in de zomermaanden.

Gebruikte make-up:

 • ArtDeco longwear concealer waterproof n14 ‘Soft Ivory’
 • RCMA no color powder
 • Nyx ombre blush OB04 ‘mauve me’
 • Clarins Blush prodige 01 ‘lovely rose’
 • Mac Paint pot ‘stroke my ego’
 • Morphe palette 12NB
 • ArtDeco high precision liquid liner 01
 • Clinique High impact waterproof mascara
 • Anastasia Brow wiz ‘medium brown’
 • Bobbi Brown Lip pecil ‘Bobbi’
 • Rimmel Lasting finish lipstick n710 ‘Get Dirty’

Geef een reactie

1 Reactie

%d bloggers liken dit: