Lezing Pascale & Guests

Afgelopen weekend heb ik een lezing mogen houden op het event van Pascale Naessens, Pascale & Guests. Lannoo was één van de grote partners van het evenement waardoor ik een lezing kon geven over het boek “Mijn Huid”

Mijn persoonlijke huid traject + Welke pigmentstoornissen bestaan er, hoe herken je ze en wat is hun behandelplan.

Ik besprak waar mijn interesse in huidverzorging vandaan komt en gaf mee wat ik zelf deed om mijn huid te verbeteren. Ik heb, net zoals velen, last van pigmentatie stoornissen in mijn gelaat en daarom vind ik het belangrijk anderen te leren hoe ze dit huidprobleem kunnen aanpakken of voorkomen.

Er bestaan zoveel verschillende pigmentatiestoornissen die kunnen voorkomen op elke leeftijd dat het belangrijk is ze te herkennen en te weten waar deze vandaan komen. Ik gaf lifestyle en verzorgingstips mee om deze vlekken zo goed mogelijk in te perken. Pigmentvlekken worden grotendeels veroorzaakt door de zon en moeten goed opgevolgd worden omdat sommige van deze kunnen evolueren tot huidkanker, een belangrijk probleem van tegenwoordig.

Voor wie er niet bij kon zijn, deel ik vandaag de powerpoint mee die ik gebruikte. Binnekort zal ik ook een video uploaden met de volledige tekst zodat ook jij helemaal op de hoogte bent.

XX Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: