Festival look met de Rimmel ‘Jelly’ collectie

Ready, steady jelly! Rimmel introduceert de ultieme Jelly Collection: een speelse, onweerstaanbaar aanvoelende make-uplijn met jelly-achtige texturen, geïnspireerd op K-Beauty. Deze geven je een ‘Juicy’, gehydrateerde uitstraling.

De JELLY COLLECTION is innovatief en fun! De vijf blushes, vier highlighters en vijf glitter gels hebben een sprookjesachtige en frisse finish, ideaal voor het warme festival seizoen.

De blush breng je best met je vingertoppen aan en kan je gemakkelijk opbouwen tot de gewenste kleurintensiteit. De highlighter zit boordevol glans, iriserende tinten en subtiele glitters om je jukbeenderen te late stralen. De Jelly glittergel kan je als oogschduw gebruiken of als oogschaduw topper voor een partylook vol multidimensionale glitters.

Ik ben zelf voornamelijk fan van de Rimmel Jelly highlighter in “shifty shimmer”. Deze heeft een heel zachte textuur en een heel erg iriserende glans, hij bevat holografische lichtdeeltjes die weerkaatsen en veranderen van kleur in de zon. Ik heb deze royaal aangebracht op mijn sleutelbeenderen en heb hem als basis highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen en kaken. Over de Jelly highlighter heb ik voor het festival wel nog grotere en opvallendere losse glitters en sterretjes aangebracht om de feestlook compleet te maken.

Ben jij dit jaar ook naar Tomorrowland geweest? Wat was jouw look?

De Rimmel Jelly Collection is vanaf juni 2019 exclusief verkrijgbaar bij Bol.com.

Rimmel Jelly Blush € 13,99

Rimmel Jelly Glitter Gel € 10,99

Rimmel Jelly Highlighter €13,99

#RimmelLondon #RealMe #RimmelJelly

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: