Boekenbeurs 2019-10-31

Je kan mij dit jaar komen bezoeken op de boekenbeurs! Fantastich toch? Ik kijk er alvast heel erg naar uit. Het zal weer een extra ervaring worden na alle nieuwe en te gekke dingen die ik het afgelopen jaar heb kunnen doen doordat ik mijn eigen boek heb uitgegeven. Ik heb gehoord dat ik een auteurspasje krijg, wauw ‘excited’.

Praktisch:

Je kan me vinden op de eerste nocturne op donderdag 31 oktober 2019 van 20u tot 21u, bij de stand van Lannoo, stand 315-316-317.

Ik beantwoord met veel plezier al jullie vragen omtrent huidverzorging en jullie eigen huidprobleempjes, ik bekijk je huid en geef je een eerste huidanalyse en ik signeer graag jouw exemplaar van mijn boek.

https://www.boekenbeurs.be/auteurs/caroline-thilemans

Wie komt me bezoeken op de boekenbeurs?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: