Welke producten doen je stralen in December?

Om je huis kerstproof te maken wachten we allen totdat de Sint is geweest, maar in de winkels en de straten zie je de gezellige sfeer reeds verschijnen. Het is tijd om te denken aan kerstcadeautjes en welke cadeautjes jij graag zou krijgen. Ik ben zelf grote fan van deze feestmaand omdat we onszelf wat meer gunnen. Een extra bezoekje aan het schoonheidsinstituut of de kapper is te verantwoorden en een extra kleedje of nieuwe makeup doen je stralen. Ik vind het belangrijk ook voor de feestdagen wat extra me-time in te lassen zodat je zonder stress op zoek kan naar de juiste cadeautjes. Welke spulletjes ik helemaal leuk vind voor gezicht, lichaam en haar lees je hieronder.

Glitterpanty

in plaats van een effen zwarte panty kan je deze periode ééntje dragen met glittertjes of sterren of een ander feestelijk patroon. Deze maakt je outfit meteen party proof.

Bron: Pinterst – Urban Outfitters

Highlighter

Wanneer je door het jaar twijfelt of een highlighter wel iets voor jou is of geschikt voor je leeftijd, kan je dit seizoen wel experimenteren met een beetje meer glans op je jukbeenderen, binnenooghoek en/of cupidoboog. Hoe jonger je bent hoe feller de highlight mag, je kiest dan best voor een vloeibare of crème textuur. Wanneer je al wat rimpeltjes hebt kies je best voor een poeder highlight die je niet te hoog tegen de ogen aanbrengt.

Bron: Pinterest – Melissa Alatorre

Verzorgend nacht masker

Je huid droogt in de winter erg uit door het verschil in temperatuur buiten en met de verwarming binnen. Geef je huid ’s nachts wat meer voeding met bijvoorbeeld een masker dat je 1 x per week de hele nacht laat inwerken. Je zult zien dat je huid er ’s ochtends voller en frisser uit zal zien en minder last zal hebben van droogtelijntjes.

Sothys.be – Noctuelle Masque nuit

Nagels

Ook al heb je niet het ganse jaar een kleurtje op je nagels, voor de feestdagen mag het eens wat extra zijn. Heb jij al eens een Sopolish manicure gehad met een semi-permanente nagellak? De kleur houdt twee weken mooi en beschadigt je nagels niet. Een topkleurtje dit seizoen vind ik de ‘Stargazer’ van Pronails.

Pronails.com – SoPolish Satrgazer

Voor mij staat de eindejaarperiode synoniem aan glitter en glans. Waar mensen een andere periode van het jaar zouden opkijken van zoveel geschitter is dit nu helemaal normaal. Haal gerust je gouden kleedje uit de kast en gebruik een vleugje glinsterende olie op je huid en in je haar. Straal als nooit tevoren en dat is nu net ook het moto dat ik je wil bijbrengen in mijn boek “Mijn Huid”. Wanneer je extra tijd hebt genomen om je helemaal tip top party proof te maken, straal je dat ook uit vanbinnenuit. Het zijn niet enkel de uiterlijke glitters die je er goed doen uitzien. Een moment of een dagje uittrekken om zorg te dragen voor jezelf straal je ook uit. Je huid ziet er meer ontspannen uit en heeft minder last van winterkwaaltjes.

Alvast een hele fijne decembermaand gewenst!

xxx Caroline

Het boek “Mijn Huid” komt op € 19,99 en is te koop via

https://webshop.carolinethilemans.be/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: