Corona Feelings

Woe 18/03 – 8:00

Na een slapeloze nacht moet ik enkele dingen van me afschrijven. De persconferentie van gisterenavond zou gemoedsrust moeten hebben gebracht. Niets is minder waar, alle gekheid op een stokje, de kappers mogen openblijven (mits hele strenge voorwaarden uiteraad), en ik quote: “Voor wat betreft de schoonheidsinstituten krijgen we actueel tegenstrijdige informatie van de diverse overheidsinstanties.”

Ik ben iemand met mijn eigen mening en ik doe wel eens graag anders dan de anderen. En nu volg ik de regels van de overheid en dát is tegendraads. Want sluiten voor de algemene gezondheid van de mens, dát is de enige juiste beslissing.

Ik heb mijn klanten heel erg laat op de hoogte kunnen stellen omdat ik gewoon zelf geen juiste informatie kreeg. Ik raad alle klanten persoonlijk aan om hun afspraak te verplaatsen naar ongekende datum, en heel veel klanten bellen uit zichzelf af. Heel begrijpelijk. Ik zie geen klanten, maar mijn deur blijft open. Als kleine zelfstandige maak ik graag eventueel gebruik van een mogelijke premie. Welke wij enkel krijgen wanneer wij verplicht worden de deuren te sluiten.

Ik zie geen klanten maar mijn deur blijft open

Ik weet dat dit allemaal van voorbijgaande aard is maar ondertussen zorgt het voor angst en kopzorgen. Ik hoop dat de overheid blij is met haar beslissing.

To be continued…

Woe 18/03 – 8:35

Update: De aanvraag van de schoonheidssalons om te sluiten werd dan toch goedgekeurd. Net wanneer ik mijn frustratie van me af aan het schrijven was. Nu kan ik met een gerust hart elke klant op de hoogte brengen en hen met zekerheid informeren. De zaak sluit deze middag om 12u de reeds te lang geopende deur.

xx Caroline

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: